Clear your mind - iSwipe
Mind the gap - iSwipe
Mind the gap - iSwipe
Mind the gap - iSwipe

Clear your mind

Het leven bestaat uit een resem van ervaringen. Deze kunnen een positieve of een negatieve indruk nalaten. Deze verschillende indrukken zetten zich om in patronen die je brein aanzetten in herhaling te vallen in gelijkaardige situaties. De iSwipe methode spot waar je gedachten de slechte ervaring hebben opgeslagen en onderbreekt de verbinding zodat je neurologisch evenwicht zich kan herstellen. De  'swipe' doorbreekt dus je automatische patronen, geeft een upgrade aan je  gedachten, en maakt je terug vrij in je denken en handelen.

lees meer

Better results icoon - iSwipe

Betere resultaten

Elke mens is in staat zijn of haar leerprogramma te upgraden. Meer nog, het menselijk systeem aanvaardt steeds en zonder aarzeling een betere versie van zichzelf. Laten we je tonen hoe je je nieuwe beste versie van jezelf update kan installeren.

Lees meer

Phobia free icon - iSwipe

Fobievrij

False Evidence Appearing Real = FEAR. Je kan enkel bevrijd worden van je fobie als het originele trauma wordt gewist. Wanneer je je angsten overwint krijg je opnieuw grip op je wereld.

Lees meer

Enhanced performance icon - iSwipe

Verbeterde prestaties

De kracht om die extra stap te zetten, hoger te springen, sneller te lopen, sterker te zijn of simpelweg alles te winnen, komt uit je Bioveld. iSwipe zet je gedachten op het juiste spoor.

Lees meer

Burn-out prevention icon - iSwipe

Burn out preventie

Het is te laat om de put te dempen als het kalf verdronken is. Het is een oud gezegde dat absoluut geldt voor een burn out.

Lees meer

Stories

Zelfontwikkeling, Brent

Op een interactieve manier deed Matt zijn theorie uit de doeken. Met een aantal voorbeeldcases wekte hij interesse op, met zijn komische insteek hield hij de aandacht. Je merkte direct dat hij gepassioneerd is door neurologie en hij maakte die passie voor het publiek ook zo toegankelijk mogelijk. De sessie was helder opgebouwd en hield een goed tempo. Zeker een aanrader.

Chronische pijn, Andrew
Dyslexie, Dylan

Ik had een klein beetje stress voor de sessie omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Ik vond Matt een lieve, rustige man en ik was aangenaam verrast door zijn aanpak. Ik zal blijven letten op het advies dat hij me gegeven heeft. Echt leuk, dat zoiets kleins en vlug mij zoveel heeft geholpen.

Start your own story

Om anderen te helpen om zich te bevrijden van hun mentale of fysieke problematiek hebben we jou nodig. Daarom bieden we je hier de ruimte om verslag uit te brengen over je tocht naar herstel en je bevindingen met anderen te delen. En ja, we weten dat je al overal hebt aangeklopt, vele jaren met je probleem hebt geworsteld en maar niet kon geloven hoe simpel, snel en efficiënt iSwipe is … Vertel iedereen jouw verhaal!

Lees meer

Introdution day

Introductie dag 19 mei

180,- incl. BTW
/ 9.30u tot 16.30u

Waarom lijken sommige mensen niet zoveel problemen of moeilijkheden te hebben? Is het dan sommige mensen gewoon geluk hebben? Kom en ontdek het geheim van een succesvol leven.

Personal Development Weekend

Personal Development Weekend 25 mei

199,- incl. BTW
- / 9.30 AM till 4.30 PM

Je bent méér dan welkom op ons Personal Development Weekend. Zeg ja tegen een stressvrij leven en pak je problemen voorgoed aan!

Onze iSwipe coaches kijken ernaar uit om samen met jou je doel te bereiken. Jong of oud, vroeg of laat: je kan op elk moment starten met je leven waar je echt van droomt.

iSWIPE VOOR JOU

Er zijn talrijke redenen waarom je een burn out kan ontwikkelen. Geen enkele zal je wijzen naar je Bioveld en de manier waarop de context of de situatie je amygdala triggert. De iSwipe methode kan je helpen met een persoonlijke sessie.

Schrijf je in

iSWIPE VOOR BEDRIJVEN

iSwipe maakt je gedachten vrij zodat je nog scherpzinniger kan denken en handelen. We kunnen een directe impact hebben op je organisatie door je te helpen om het beste in je medewerkers vleugels te geven en je bedrijfsresultaten op diverse vlakken mee te helpen verbeteren.

Schrijf je in

Enhancing Performance and Accelerating Recovery with iSwipe

Matt Hudson, auteur en gedragsverandering consultant, gelooft dat hij gevonden heeft hoe je de ‘Central Governor’ kan beïnvloeden, zonder de behoefte aan prestatiebevorderende medicijnen of gadgets

Read more

Er kwam maar één woord in me op toen ik deze morgen wakker werd…

We hebben een behandeling gevonden. Ik hoor je twijfelen.

Read more

An Introduction to the Biofield

Heb je er ooit over nagedacht dat je verder kan gaan dan fysieke limieten van je lichaam? Of liep je wel eens door de straat, gewoon met je eigen leven bezig, toen je je plots heel instinctief omdraaide om te zien of er niemand naar je aan het kijken is?

Read more